Geliş

Arrival

Geliş Fragman sayfasına git
  • Currently 7.00/10

7.0/10
1 oy

Vizyon Tarihi :
11 Kasım 2016
Süresi :
116 Dak.
Yönetmen :
Denis Villeneuve
Senaryo :
Eric Heisserer
Yapımcı :
Shawn Levy, Daniel S. Levine
Oyuncular :
Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Tzi Ma
Filmin Özeti
Üniversitede antik diller üzerine ders veren dilbilimci Louise Banks (Amy Adams), bir ders esnasında ABD'ye gizemli bir uzay aracının indiğini öğrenir. Dünyanın farklı ülkelerine, toplam 12 yere bu uzay araçları inmiştir. Amerikan Ordusu'ndan Albay Weber (Forest Whitaker), uzaylılardan alınan ses kayıtlarının çevrilmesi için Banks'ten yardım ister. Banks, matematikçi Ian Donnelly (Jeremy Renner) ve uzmanlardan oluşan ekip, uzay aracının içine girerler. Mesajı anlayabilmek için çalışmalar sürerken uzay araçlarının indiği diğer ülkeler, uzaylılara saldırma hazırlığına başlar. Banks ve ekibinin tüm riskleri alarak tüm dünyayı etkileyecek bir savaşı önleyebilmek için çok az zamanı olacaktır. Geliş (Arrival) filmi, Amerikalı yazar Ted Chiang'ın 1998'de yayımlanan Story of Your Life adlı kısa öyküsünden uyarlandı.
Yorumlar
teomangursu@yahoo.com
Tavsiye ederim,seyrettim izlenebilir....
eyelyurt
Uzaylıların dünyamıza gelişine farklı bir bakış açısı film kesinlikle türevlerinden farklı bu tarz filmler'den hoşlanıyorsanız seyredebilirsiniz.
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol