Magic Mike XXL

Magic Mike 2

Magic Mike XXL Fragman sayfasına git
  • Currently 0.00/10

0.0/10
0 oy

Vizyon Tarihi :
17 Temmuz 2015
Yönetmen :
Gregory Jacobs
Senaryo :
Channing Tatum , Reid Carolin
Yapımcı :
Channing Tatum , Reid Carolin
Oyuncular :
Channing Tatum , Amber Heard , Alex Pettyfer , Matthew McConaughey , Jada Pinkett Smith
Filmin Özeti
“Magic Mike XXL”, 2012 yılının dünya çapında hit filmi “Striptiz Klubü / Magic Mike”ın yıldızları; Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez ve Gabriel Iglesias’I tekrar biraraya getiriyor.

Hikaye, Mike’ın striptiz işinden emekliye ayrılmasının ardından, üç yıl sonrasını anlatıyor. Ekip tekrar biraraya gelerek Myrtle Plajı’nda son bir performans sergilemek istemektedir.

Oyuncu kadrosuna bu filmde katılan diğer isimlerse şöyle sıralanıyor; Amber Heard (“The Rum Diary”), Donald Glover (“Community”), Stephen ‘tWitch’ Boss (“Step Up Revolution”) ve Michael Strahan (“Live with Kelly and Michael”), ile Andie MacDowell (“Footloose”), Elizabeth Banks (“The Hunger Games” franchise), ve Jada Pinkett Smith (“Gotham”).

“Magic Mike XXL”ı, Emmy Ödüllü Gregory Jacobs (“Behind the Candelabra”) yönetiyor. “Magic Mike XXL”ın yapımcıları; Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Channing Tatum ve senaryonun da yazarı olan Reid Carolin. İlk film “Magic Mike”ı yöneten Steven Soderbergh bu sefer yönetici yapımcı görevini üstleniyor.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol