Robinson Crusoe ve Cuma

Robinson & Cuma

Robinson Crusoe ve Cuma Fragman sayfasına git
  • Currently 0.00/10

0.0/10
0 oy

Vizyon Tarihi :
04 Eylül 2015
Süresi :
Gürcan Yurt
Yönetmen :
Gürcan Yurt
Oyuncular :
Serhat Kılıç, Damla Debre, Beyti Engin, Ebru Yücel, John Nyambi
Filmin Özeti
Issız adaya düşüşünün 15. yılını kutlayan Robinson Crusoe ve Cuma, yaşadıkları yalnızlığa dair sıkıntıları ayyuka çıkmışken ada sahiline yanaşan bir gemi görürler. Bu yelkensiz ve direksiz gemiden Viktor isminde maceracı bir adam iner. Viktor, gemisine doldurduğu hayvanlarıyla yozlaşan dünyanın kötülüklerinden kaçmış ve yaşayabileceği yeni bir dünyanın arayışına girmiştir.

Üstelik bu adaya yalnız da gelmemiştir. Biri öz, biri evlatlık iki güzel kızı da onunla birlikte bu seyahate çıkmışlardır. Viktor’un kızları Donelya ve Yanarin manastır terbiyesiyle yetişmiş, genç ve güzel iki kızdır. Robinson ve Cuma bu konuklarını memnuniyetle adalarına kabul ederler ve yalnızlık içinde geçen sıradan yaşamları böylelikle birden renklenmeye başlar. Filmin çekimleri, 2015 Mayıs ayında Küba'da başladı. Vizyona giriş tarihi olarak da 4 Eylül planlanıyor.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol