Matt Reeves de, Batman'i Yönetmeyecek !!!
Dc'nin Batman filmi karmaşık bir hal aldı. Önce Ben Affleck yazıp, başrolünü oynacağı filmin yönetmenliğinden çekildi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada: "Milyonlarca insanın kalbinde özel yeri olan bazı karakterler vardır" dedi. "Bu rolü oynamak için tutku, çok iyi performans ve odaklanma gerekir. Her iki işi de istediğim düzeyde yapamayacağım belli oldu (oyunculuk ve yönetmenlik). Bu muazzam film için bir yönetmen ortak bulmaya karar verdim. Bu projeye son derece bağlı kalacağım ve bütün dünyadaki hayranlarımla buluşmak için sabırsızlanıyorum." dedi. Filmin yapım şirketi Warner Bros. Pictures'tan gelen açıklama ise; "Warner Bros, Ben Affleck'in kararını tamamen destekliyor ve solo Batman filmi yaratmak için onunla birlikte çalışma kararını koruyor" şeklinde oldu.
Daha sonra yeni yönetmen arayışına girildi ve liste başında  Maymunlar Cehennemi : Şafak Vakti ve Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmlerinin yönetmeni Matt Reeves yer alıyordu. Şimdi ise Matt Reeves'in Batman filmini yönetmeyeceği açıklandı.
Variety'nin haberine göre Matt Reeves Batman projesini terk etti. Ünlü Hollywood matbusunun Warner’ın içindeki kaynaklarına göre, Reeves ve dev stüdyo arasındaki müzakereler sonlandı. Matt Reeves’in nasıl bir sorun veya sorunlar yaşadığı belirtilmemiş. Warner Bros. bu filmi yapmakta hala niyetli gibi gözüküyor ama böyle giderse Batman filmi ne zaman çıkar veya çıkar mı bilemiyoruz.