Galaksinin Koruyucuları 2'de Şov Zamanı
Walt Disney Pictures ve Marvel Studios, Guardians of the Galaxy Vol. 2 (Galaksinin Koruyucuları 2) için yeni bir TV spotu yayınladı.
Guardians of the Galaxy Vol. 2′de Chris Pratt, Peter Quill/Star-Lord; Zoe Saldana, Gamora; Dave Bautista, Drax; Vin Diesel, Groot; Bradley Cooper, Rocket; Michael Rooker, Yondu; Karen Gillan, Nebula ve Sean Gunn, Kraglin olarak karakterlerine geri dönerlerken, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan ve Kurt Russell‘da bu devam filmine katılan yeni üyeler olarak karşımıza çıkacak.
Yönetmenliğini James Gunn'ın yaptığı "Galaksinin Koruyucuları 2" filminde ekip uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken bir yandan da galaksiyi korumak adına farklı maceralara atılıyor. Koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor. 
Film 28 Nisan 2017'de vizyona girecek.
Filmin detayları için tıklayınız.