Tupac Shakur'un Biyografisi All Eyez on Me 'den Yeni Fragman
CODEBLACK OnDemand Tupac Shakur'un hayat hikayesinin anlatıldığı All Eyez on Me filminden yeni bir fragman yayınladı. 
Film ünlü rapçi, aktör, şair ve aktivist Tupac Shakur‘un gerçek ve anlatılmamış hikayesini anlatıyor. Film, Shakur’un New York’taki ilk günlerinden vefat etmiş olduğu 25 yaşına yani ölümünden önceki zamana kadar dünyanın en tanınmış ve en etkili seslerinden biri haline getiren evrimine kadar takip ediyor. Her şeye rağmen, Shakur’un çılgın yeteneği, güçlü şarkı sözleri ve devrimci zihniyet seti onu geçtikten sonra uzun süre büyümeye devam eden kültürel bir simge haline getirmeye itti.
 
Tupac Shakur, dünya çapında 75 milyonun üzerinde satan bir rapçi, rekor üretici, aktör, aktivist ve şair idi. Shakur, kariyerinde Amerika'nın doğu ve batı kıyılarındaki rapçiler arasındaki rekabetin bir parçasıydı. 1996'da Nevada Las Vegas'ta vuruldu ve altı gün sonra öldü. Ölümünden 20 yıl sonra yaptığı eserler, müzik dünyasında etkili olmaya devam ediyor.
 
Yönetmenliğini Benny Boom’un yapmış olduğu All Eyez on Me’de Kat Graham, Lauren Cohan, Hill Harper, Jamal Woolard, Danai Gurira ve Demetrius Shipp Jr.‘ı Tupac Shakur olarak göreceğiz.
 
Film 16 Haziran 2017'de vizyona girecek.
Filmin detayları için tıklayınız.