Karanlığın Elli Tonundan Poster ve Fragman
İngiliz kadın yazar E.L. James tarafından yazılan üçlemeye dayanan filmlerin 2. serisi önümüzdeki aylarda vizyona girecek. Oldukça ilgi gören erotik romantik türündeki serinin ilk filmi Grinin Elli Tonu'nun devam niteliğinde olacak olan Karanlığın Elli Tonu'nda başrolleri yine Jamie Dornan (Christian Grey) ve Dakota Johnson (Anastasia Steele) paylaşacak. İkiliye Kim Basinger, Bella Heathcote, Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle , Victor Rasuk, Luke Grimes , Rita Ora , Eloise Mumford ve Max MArtini eşlik edecek. 
Üçlemenin ilk filmi olan Grinin Elli Tonu’nda üniversite öğrencisi olan Anastasia Steele’nin genç ve yakışıklı iş adamı Christian Grey’le tanışması ve aralarında başlayan yoğun cinsellik içeren erotik ilişki anlatıyordu… Genç Anastasia, Grey’i tanıdıkça onun erotik istekleri karşısında dehşete kapılıyor, fakat yine de bu tutkuya karşı koyamıyordu…
İkinci seride ise Anastasia'nın Grey'i bırakıp yeni bir hayat kurmaya çalışmasını ancak Grey'den kurtulmasının çok da basit olmayacağını göreceğimiz filmde Grey'in geçmişinde yer alan sırları da izleyeceğiz. 
Film 10 Şubat 2017'de vizyona girecek.



Filmin detayları için tıklayınız.