Spider-Man : Homecoming Bomba Gibi Geliyor.
Marvel, çeşitli filmlerdeki karakterleri bir araya getirmeye başladığından beri, hayranları Spider-Man'i de görmeyi umuyordu ki Kevin Feige'in Sony ile yaptığı karmaşık bir anlaşma sonunda bu gerçekleşiyor ve Spider-Man : Homecoming Peter Parker'in ilk solo macerası ile vizyona geliyor. Ve nihayetinde Marvel Spider-Man: Homecoming'in ilk fragmanını yayınladı. Marvel yaz aylarında San Diego'daki sunumunda ilk videoyu yayınladığından beri hayranları büyük sabırsızlıkla fragman bekliyordu, ancak kamuoyuna hiç bi şekilde görüntüler sızmadı.
Homecoming için oyuncu kadrosu yetenek patlaması yaşıyor. Tom Holland genç Spider-Man'i canlandıracak, Robert Downey Jones, yeniden Tony Stark rolünde ve belki de en heyecan verici olan ise oscarlı oyuncu Micheal Keaton'un kötü ana karakter Vulture olarak göreceğiz.Filmin diğer kötü karakterleri ise  Martin Starr ve Logan Marshall-Green olacak.May hala olarak Marisa Tomei, Ned Leeds rolünde Jacop Batalon'u, Liz Allan olarak Laura Harrier'i ve Flash Thompson olarak da Tony Revolori'i izleyeceğiz.
Filmin senaryosu  Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts, Christopher Ford, Chris McKenna ve Erik Sommers'a ait, yönetmen koltuğunda ise Jon Watts oturuyor.
Yeni seride lise çağlarında olan Spider-Man'i gençlik heyecanıyla daha büyük maceranın içinde izleyeceğiz. 
Film 7 Temmuz 2017'de vizyona girecek. 



Fİlmin detayları için tıklayınız.