2016'nın En çok Kazandıran Oyuncusu Belli Oldu
Forbes Dergisi'ne göre  Scarlett Johansson'ın bu yıl rol aldığı filmlerin bilet satışından toplamda 1.2milyar dolar kazandırdığı açıklandı. Dünya çapında, Black Widow'lu Captain America: Civil War (Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı) 1.15 milyar dolar hasılat yaparken Coen Kardeşler yapımı “Hail Caesar!” 63milyon dolar hasılat yaptı.




 
Forbes'e göre en çok hasılat yaptıran ilk 10 oyuncu ise çizgi romandan uyarlanan filmlerde rol alan oyuncularla doldu. Chris Evans (1.15 milyar dolar), Robert Downey Jr (1.15 milyar dolar), Margot Robbie (1.1 milyar dolar), Amy Adams (1.04 milyar dolar), Ben Affleck (1.02 milyar dolar)  Henry Cavill (870 milyon dolar), Ryan Reynolds (820 milyon dolar) ve Will Smith (800 milyon dolar). 805 milyon dolar hasılatı ile 9. sıraya yükselen Rouge One : A Star Wars Story ile Felicity Jones oldu.
Seslendirmeler göz önüne alınsaydı The Jungle Book'daki Kaa ve Sing'deki Rockçı Ash'i seslendiren Scarlett Johansson'un hasılatı daha da artacaktı.
Gelecek yıl Scarlett Johansson için daha da karlı olabilir. Ghost in the Shell, Rock That Body gibi filmlerde de izleyeceğimiz Johansson, geleneksel bir Japon karakteri olarak rol aldığından bu yana büyük rekorlar kırdı.