Tebrikler “Deniz Seviyesi"!
“Deniz Seviyesi“ filmi Milano Uluslararası Film Festivali’ne adeta damga vurdu. Filmin başrol oyuncusu Damla SÖnmez “En İyi Kadın Oyuncu“ ödülünü kazanırken, filmmin yönetmenliğini üstlenen Nisan Dağ ve Esra Saydam ise “En İyi Yönetmen“ ödülünü kazanarak bizi gururlandırdı.

Milano Uluslararası Film Festivali’nde alınan bu ödülün önemini biraz daha anlatmak gerekirse Damla Sönmez’den önce bu ödüle layık görülen isimler arasında Charlize Theron, Kristen Stewart gibi isimler bulunuyor.

Leonardo da Vinci’nin Atı Ödülü’nü almaya hak kazanan Sönmez, “Aday olduğumu öğrendiğimde de çok heyecanlanmış ve gurur duymuştum. Ama 10 Mayıs’ta kazan isimler arasında kendimi gördüğümde daha da çok heyecanlandım. Benim için büyük onur ve sorumluluk. Diğer taraftan daha önce Da Vinci’nin Atı’nı kazanan isimleri ve bu sene aday gösterilen isimler arasında Michael Douglas’ın bile olduğunu düşündükçe heyecanım da gururum da şaşkınlığım da artıyor. Aynı festival kapsamında Nisan Dağ ve Esra Saydam’ın da ‘En İyi Yönetmen” ödülünü alıyor olmaları da bir başarının neticesi“ diyerek duygularını dile getirdi.

Damla SÖnmez, Nisan Dağ ve Esra Saydam ödüllerine 9 Eylül’de Milano’da düzenlenecek törenle kavuşacaklar. Aynı zamanda festivalde “Deniz Seviyesi” filminin gösterimi de yapılacak.

Damla Sönmez, Nisan Dağ ve Esra Saydam’ı bizi gururlandıran bu başarılarından dolayı viyozndakifilmler.com.tr ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Deniz Seviyesi filminin künye bilgilerine ve fragmanına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.