Güneşin Karanlığında

The Lincoln Lawyer

Güneşin Karanlığında Fragman sayfasına git
  • Currently 4.20/10

4.2/10
5 oy

Vizyon Tarihi :
01 Nisan 2011
Süresi :
119 dak.
Yönetmen :
Brad Furman
Senaryo :
John Romano
Yapımcı :
Tom Rosenberg, Ted Gidlow, David Kern, Richard S. Wright
Görüntü yön. :
Lukas Ettlin
Oyuncular :
Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, Josh Lucas, Margarita Levieva, John Leguizamo, William H. Macy, Michael Pena, Shea Whigham, Natalina Maggio, Michaela Conlin, Michael Paré, David Castro, Earl Carroll, Eric Etebari, Jose Acevedo, Keith Middlebrook, Laurence Mason, Mackenzie Aladjem, Sam Upton
Senaryo Kitap :
Michael Connelly
Filmin Özeti
Mick Haller karizmatik ve yakışıklı bir ceza avukatıdır. Los Angeles’ta Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanmasıyla ünlüdür. Kariyeri boyunca genellikle önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmuştur.

Ancak birden bire önüne hayatının fırsatı çıkar; Beverly Hills’in yakışıklı bir zengini cinayetle suçlanmaktadır ve kendisini savunması için Mick’i tutmak istemektedir.

Bu kadar basit ve kendisine kolayca para kazandıracak gibi gözüken bu dava bir anda bir ölüm kalım savaşına dönüşür. Film, Michael Connelly’nin ülkemizde Altın Kitaplar’dan “Güneşin Karanlığında” adıyla yayınlanan çoksatar kitabından uyarlanmıştır..
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol