Arı Kovanına Çomak Sokan Kız

The Girl Who Kicked The Hornet’s Nest

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız Fragman sayfasına git
  • Currently 5.00/10

5.0/10
9 oy

Vizyon Tarihi :
01 Nisan 2011
Süresi :
148 dak.
Yönetmen :
Daniel Alfredson
Senaryo :
Stieg Larsson, Ulf Ryberg, Jonas Frykberg
Yapımcı :
Søren Stærmose
Görüntü yön. :
Peter Mokrosinski
Oyuncular :
Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Alexandra Eisenstein, Anders Ahlbom, Annika Hallin, Georgi Staykov, Jacob Ericksson, Lena Endre, Michalis Koutsogiannakis, Per Oscarsson, Sofia Ledarp, Tanja Lorentzon, Tekla Granlund, Tina Berg
Senaryo Kitap :
Stieg Larsson
Filmin Özeti
Lisbeth Salander, Blomkvist ve bir grup hackerla birlikte derin devletin en derinine inebilecek mi? Kafasında bir kurşunla yüksek korumalı hastane yatağında kendisini doğrudan hapse yollayacak duruşmayı beklerken, Lisbeth Salander yine iş üstündedir. Her durumda kendine yeten, asla kimseye güvenmeyen Salander’ın yanında sadece yaratıcılığı, bir grup hacker arkadaşı ve de - istese de istemese de - sinir bozucu derecede sadık ve çekici Kalle Blomkvist vardır. Birlikte derin devletin en derinlerine inecekler.

Salander hayatımıza, nev-i şahsına münhasır detektif tiplemesine dayalı polisiye türünün bittiğini düşündüğümüz bir zamanda girdi. Otistik derecede anti sosyal, fotografik hafıza sahibi, muhteşem bilgisayar kullanan, dövmelerle kaplı ergen görünüşlü ufak tefek vücudundan beklenmeyecek ölçüde vahşi birisi. Aynı zamanda da, bir kez tanıdığınızda - Blomkvist gibi - vazgeçemeyeceğiniz birisi. Bu karakterin üstüne, hayranlık uyandıran İsveç-tarzı siyaseten doğruculuk ve alıştığımızın çok dışında bir ahlâk anlayışı eklenince ortaya çıkan sonuç, İsveç’in kış havası kadar uyarıcı ve taze.
Yorumlar
reistada
eline sağlık
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol