Ateşle Oynayan Kız: Milenyum Üçlemesi 2

The Girl Who Played With Fire

Ateşle Oynayan Kız: Milenyum Üçlemesi 2 Fragman sayfasına git
  • Currently 4.67/10

4.7/10
9 oy

Vizyon Tarihi :
17 Aralık 2010
Yönetmen :
Daniel Alfredson
Senaryo :
Jonas Frykberg, Stieg Larsson (Roman)
Görüntü yön. :
Peter Mokrosinski
Oyuncular :
Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre, Peter Andersson, Michalis Koutsogiannakis, Annika Hallin, Sofia Ledarp, Jacob Ericksson, Reuben Sallmander, Yasmine Garbi
Filmin Özeti
Stieg Larsson’un tüm dünyayı kasıp kavuran bir fenomene dönüşen Milenyum Üçlemesi’nin ateşi Türkiye’yi de sarmaya devam ediyor. Polisiyede yeni bir çağ başlatan ve rekorlar kıran, 2012’de David Fincher tarafından Hollywood’a uyarlanması planlanan serinin ikinci filmi “Ateşle Oynayan Kız” Lisbeth’in bir anda üç ayrı cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak aranmaya başladığı gerilim dozu yüksek bir macera vaat ediyor. “Ateşle Oynayan Kız”da Lisbeth’in geçmişinin sırları da aydınlanıyor.

Lisbeth Salander bir yıl aradan sonra İsveç’e döner. Mikael Blomkvist ise İsveç’teki fuhuş çeteleri hakkında bir dosya yapmak üzere çalışmalara başlamıştır. Ancak çok geçmeden dosyanın muhabiri ile kız arkadaşı ölü bulunur ve silahın üzerinde Lisbeth’in parmak izine rastlanır. Polis Lizbeth’in peşine düşer. Mikael, Lisbeth’in masum olduğundan emindir ancak bunu kanıtlayabilmek için cinayetleri araştırmaya başlar. Bu araştırmalar sırasında Lisbeth’in peşindeki karanlık adamların Lisbeth’in geçmişiyle bağlantılı olduğunu fark edecektir.
Yorumlar
ulpi
birinci film de iyiydi ama ben daha fazla bir şey beklemiştim.bu beklentiye fragmanından mı kapıldım bilmem ma umarım ikinci film ilkindenden daha iyidir
theluxas
emegınıze saglık
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol