Karanlık Cennet

Black Heaven

Karanlık Cennet Fragman sayfasına git
  • Currently 3.95/10

4.0/10
20 oy

Vizyon Tarihi :
17 Aralık 2010
Süresi :
100 dak.
Yönetmen :
Gilles Marchand
Senaryo :
Gilles Marchand, Dominik Moll
Yapımcı :
Caroline Benjo, Carole Scotta, Simon Arnal-szlovak, Barbara Letellier
Görüntü yön. :
Céline Bozon
Oyuncular :
Melvil Poupaud, Louise Bourgoin, Grégoire Leprince-ringuet, Pauline Etienne, Ali Marhyar, Laurent Lacotte, Mohamed Diakite, Moon Dailly, Patrick Descamps, Patrick Vo, Pierre Niney, Pierre Vittet, Romain Ogerau, Swann Arlaud
Filmin Özeti
Güney Fransa’da yaz tatillerini geçiren Gaspard ve Marion biribirlerine delicesine aşıktırlar. Deniz kenarında buldukları cep telefonunu sahibine vermek istediklerinde, adamın gizemli bir kadınla buluşacağını keşfederler. Adamı takip ettiklerinde onun gizemli kadınla (Audrey) birlikte intihara teşebbüs ettiğine şahit olurlar.

Adam ölür ama kadını son anda kurtarmayı başarırlar. Audrey, Gaspard’ı Black Heaven adlı bilgisayar oyunuyla tanıştırır. Yarattığı karakterle oyunu oynamaya başlayan Gaspard için sanal dünya ile gerçek yaşam birbirine girmeye başlar. Gaspard yarattığı yeni kimlikle, kendini bu gizemli sanal dünyanın içinde, tehlikenin tam ortasında bulacaktır.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol