Hızlı ve Öfkeli 5

The Fast and the Furious 5

Hızlı ve Öfkeli 5 Fragman sayfasına git
  • Currently 4.94/10

4.9/10
178 oy

Vizyon Tarihi :
29 Nisan 2011
Süresi :
130 dak.
Yönetmen :
Justin Lin
Senaryo :
Gary Scott Thompson, Chris Morgan
Yapımcı :
Vin Diesel, Neal H. Moritz
Görüntü yön. :
Stephen F. Windon
Oyuncular :
Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Charisma Carpenter, Gal Gadot, Elsa Pataky, Matt Schulze, Don Omar, Joaquim de Almeida, Tego Calderon, Alexandra Valentino, Tj Hassan, Yorgo Constantine
Filmin Özeti
Hızlı ve Öfkeli 5’te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tüm filmlerinden tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian O’Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omar’a katılıyor.

Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom’u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtiler. Şimdi Rio de Janeiro’nun bir köşesinde ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundalar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil.

İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda.
Yorumlar
kaya123
ne zaman gırecek vızyona
hulyasmsk
bütün serilerini seyrettim bu son seride onlardan daha güzel gözüküyor kesin izlerim...
ulpi
bu film izlenmez mi abisi yaa! bizim elemanlar yine burda.han'ın olmasına da sevindim.üçüncü filmde ölmesi hoş olmamıştı.zaten 4 ve 5 de 3ten öncesini aldığı için burda. çok iyi hareketler var filmde.yine soluk soluğa bir film izlicez anlaşılan.ayrıca bizim akrepcik de burda :) merakla beklediğim 5. film oldu 5 :)
perseus20
ee bu süper bir haber ve farkettinizmi bilmiyorum dostlar ama tüm serilerde oynayan adamlar hepsi bu filmde toplanmış bence süper olmuş sabırsızlıkla vizyona girmesini bekliyoruz
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol