Real Steel

Real Steel Fragman sayfasına git
  • Currently 4.85/10

4.8/10
118 oy

Vizyon Tarihi :
18 Kasım 2011
Yönetmen :
Shawn Levy
Senaryo :
Richard Matheson, Jeremy Leven, Leslie Bohem, Dan Gilroy, John Gatins
Yapımcı :
Steven Spielberg, Robert Zemeckis, Shawn Levy, Susan Montford, Don Murphy
Görüntü yön. :
Mauro Fiore
Oyuncular :
Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Kevin Durand, Hope Davis, Anthony Mackie, James Rebhorn, Antoinette Nikprelaj, Dakota Goyo, David Alan Basche, Jahnel Curfman, Karl Yune, Olga Fonda, Phil Lamarr, Richard Goteri, Robert Herrick
Filmin Özeti
Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu “Çelik Yumruklar” filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton’ı canlandırıyor.

Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max’le (Dakota Goyo) şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur.

Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler. “Çelik Yumruklar”, teknolojik bir hâl alan robot boksu sporuna kusursuz bir yarışmacı yapıp yetiştirmek için kendisinden ayrı yaşayan olan oğlu Max’le (Dakota Goyo) ile birlik olan ve bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde eden eski bir boksörün (Hugh Jackman) konu edildi bir aksiyon dram filmidir.
Yorumlar
aykutcanturk
İşte bir film nasıl yapılır, bilgisayarlar, animasyonlar nasıl kullanılır, teknik aburcuburla insan hikayeleri nasıl birleştirilir, harika bir örnek. herşeyi dozunda ayarlamak, çok klasik olsa bile bir boksör hikayesini yeniden yorumlayıp insanları iki saat boyunca ekran karşısına çakmak işte böyle yapılır. Ben sinemacıyım, yönetmenin, senaryo yazarım diyenlerin hiçbiri, eminim ki "bu filmin bütçesi kendilerine verilse bile" bu işin yanından bile geçemezler. bunun para ile değil yaratıcılıkla ilgisi var ki bu coğrafyada kıt olan bir özellik. önemli değil. yapan yapıyor. seyreden seyrediyor. beceremeyenler de etrafa bahane buluyor. mutlaka ama mutlaka tüm ailece seyredin. İyi kötü her filmi seyreden bir izleyici olarak şiddetle öneriyorum.
F4RR3LL
sabırsızlıkla bekliyorum bu film mi gercekten ...
yakub
süper film
ulpi
thor'la birlikte sabırsızlıkla beklediğim 4 filmden diğeri.robotlara dair farklı ve ilgi çekici bir film olduğu ortada.boks ve robotları sevenler işte bu film tam sizleri tek filmde birleştiriyor.ve tabi ki Hugh.bu film perdeye indiğ*inde siz de salonlara çıkın!
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol