Güzel Bir Hayat Düşlerken

Cirkus Columbia

Güzel Bir Hayat Düşlerken Fragman sayfasına git
  • Currently 5.00/10

5.0/10
1 oy

Vizyon Tarihi :
07 Ocak 2011
Süresi :
115 dak.
Yönetmen :
Danis Tanovic
Tür:
Senaryo :
Danis Tanovic
Yapımcı :
Gerhard Meixner, Roman Paul, Cat Villiers, Cédomir Kolar, Marion Hänsel, Mirsad Purivatra, Marc Baschet, Dunja Klemenc, Amra Baksic Camo, Miroslav Mogorovich
Görüntü yön. :
Walther Van Den Ende
Oyuncular :
Jelena Stupljanin, Boris Ler, Mira Furlan, Miki Manojlovic, Adnan Besirovic, Almir Mehic, Ermin Bravo, Jasna Beri, Mario Knezovic, Milan Strljic, Miralem Zupcevic, Mirsad Tuka, Mirza Tanovic, Slaven Knezovic, Svetislav Goncic
Senaryo Kitap :
Ivica Djikic
Filmin Özeti
Balkanlar'da yeni bir dönemin başladığı günlerde geçen, romantik olduğu kadar trajik bir aşk öyküsü anlatıyor. Hersek'in güneyinde küçük bir köy, savaş henüz sona ermiş. Yıllar süren komünist rejimden sonra, yeni bir demokratik hükümet başa geçmiş.

Yıllarca sürgünde kalan Divko Buntic, eski ailesi de dahil hesaplarını kapatıp intikamını almak üzere memleketine döner. Yanında yeni ve genç karısı, kara bir kedi, koca bir Mercedes ve tonla para vardır. Başta parayla her şey çözülür gibi görünse de sonrasında hayat ipleri eline alır. Savaş kapıya dayanır, hayatı alt üst olur derken Divko son bir atakla talihini yenmeye çalışır.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol