Eyyvah Eyvah 2

Eyyvah Eyvah 2 Fragman sayfasına git
  • Currently 4.20/10

4.2/10
20 oy

Vizyon Tarihi :
07 Ocak 2011
Süresi :
111 dak.
Yönetmen :
Hakan Algül
Senaryo :
Ata Demirer
Yapımcı :
Yılmaz Erdoğan, Necati Akpınar
Görüntü yön. :
Gökhan Atılmış
Oyuncular :
Ata Demirer, Demet Akbağ, Beyazıt Öztürk, Salih Kalyon, Özge Borak, Alican Yücesoy, Bülent Şakrak, Tanju Tuncel, Tarık Ünlüoğlu, Bican Günalan, Murat Serezli, Okan çabalar, Teoman Kumbaracıbaşı, Hande Dane, Caner Alkaya, Şehsuvar Aktaş, Ali Savaşçı, Bala Atabek, Gökhan Atılmış, Meray Ülgen, Tevfik Yapıcı, Ayfer Dündar, Ender Serin, Engin Akpınar, Gülden Akıncı, Hasan Baran, Mustafa Aslan, Müge çelebi, Rafi Emeksiz, Yahya Doğu Demir
Filmin Özeti
Serinin birinci filminde, babası Ali Rıza Şeker’i bulan Hüseyin için artık halledilmesi gereken tek bir şey kalmıştır; o da Geyikli’deki sevdalısı hemşire Müjgan’a kavuşmak ve Firuzan ablasının hediye ettiği yüzüğü verip Müjgan’ın kalbini kazanmak. Can dostu Firuzan ablası, babası Ali Rıza Şeker ve terzi Ramiz ile beraber Geyikli’ye yola çıkan Hüseyin, bu serüvende de hayatının Eyyvah Eyvah zamanlarını Firuzan ile paylaşacak, onlar artık yola beraberlerdir.

Babası Ali Rıza Şeker ve dostu Firuzan’la birlikte Müjgan’a koşan Hüseyin’i bu filmde de ilk filmdeki gibi bir çok sürpriz beklemektedir. Hüseyin’in yolunu gözleyen dedesi ve ninesinin, yıllar sonra çıkıp gelen baba Ali Rıza Şeker’in ve diğer kahramanların yeni hikayesini bize yine klarnet anlatacak.
Yorumlar
lionmerve
demet akbağ,hayranlıkla izledim seni yaa...
tarks
ya ben nerden zilicem bunu
doganm44
bizim kültürden eser yok film de alkol ve zinayı özendirmekten başka birşey yapmamışlar
prenss_es
oldukça eğlenceli güzel bir film olmuş,keyifli vakit geçiriyor insan izlerken.
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol