Sanctum

Sanctum Fragman sayfasına git
  • Currently 4.76/10

4.8/10
109 oy

Vizyon Tarihi :
04 Şubat 2011
Süresi :
109 dak.
Yönetmen :
Alister Grierson
Senaryo :
Andrew Wight, John Garvin
Yapımcı :
James Cameron, Peter Rawlinson, Michael Maher
Görüntü yön. :
Jules O'loughlin
Oyuncular :
Richard Roxburgh, Alice Parkinson, Christopher Baker, Allison Cratchley, Dan Wyllie, Rhys Wakefield, John Garvin, Sean Dennehy
Filmin Özeti
3D aksiyon filmi Sanctum, dünyanın en büyük, en güzel ve girmesi en zor mağarasına doğru tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkan bir yeraltı mağara dalgıç ekibinin hikayesini anlatıyor.

Bir tropikal fırtına yüzünden mağaranın derinliklerine inmek zorunda kalan ekip, denize açılan ve bilinmeyen bir çıkış ararken, şiddetli sular, ölümcül zeminler ve yavaş yavaş artan panik ile savaşmak zorundadır. Usta dalgıç Frank McGuire, Güney Pasifik'teki Esa-ala Mağaraları'nı aylardır araştırmaktadır. Ancak çıkış yolu beklenmedik bir sel ile tıkandığı zaman, 17 yaşındaki oğlu Josh ve ekibi finanse eden Carl Hurley'nin de dahil olduğu ekip planlarını değiştirmek zorunda kalırlar.

Ekip, gün geçtikçe azalan erzakları ile sualtı labirentinde yolunu bulmak zorundadır. Sonunda kendilerini kaçınılmaz bir soruyla karşı karşıya bulurlar: Kurtulmak mümkün müdür, yoksa sonsuza kadar mağarada hapis mi kalacakladır?.
Yorumlar
aocelikkol
fragmandan ilginç bir film olduğu anlaşılıyor ancak daha seyretmedim.
aykutcanturk
Çok iyi olduğunu düşünmüyorum. The Cave taklidi biraz. Zaten film çıkmadan önce de belli idi. ancak çok gerçekçi yapılmış ve insanı gerçekten sarıyor. Kapalı alanlar biraz beni geriyor o sebeple biraz rahatsız etti. Sonu da sanki zorlama olmuş. Baba oğul çekişmesi, insan hırsı ve benzeri derin düşünceler aramadan baştan sona çok güzel kapıyor seyirciyi. Seneye seyredermiyim bilmem ama yine de arşivin bir kenarında durmalı.
ibo55
kaliteli bi film tavsiye ediyorum..
ibo55
muhakkak izlemeliyim 8 puanlik bir film heyacanli sürükleyici fragmanindan gördügüm kadariyla diye dusunuyorum..
doganm44
kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum insani filmin icine aliyor ve kendinizi kaptiriyorsunuz
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol