Yeşil Yaban Arısı

The Green Hornet

Yeşil Yaban Arısı Fragman sayfasına git
  • Currently 4.50/10

4.5/10
20 oy

Vizyon Tarihi :
18 Şubat 2011
Süresi :
119 dak.
Yönetmen :
Michel Gondry
Senaryo :
Seth Rogen, Evan Goldberg
Yapımcı :
Neal H. Moritz, Evan Goldberg
Görüntü yön. :
John Schwartzman
Oyuncular :
Cameron Diaz, Christoph Waltz, Seth Rogen, Edward Furlong, Tom Wilkinson, Jay Chou, Edward James Olmos, Analeigh Tipton, David Harbour, Robert Clotworthy
Filmin Özeti
Şehrin en büyük gazetesinin tek varisi olan Britt Reid, playboy hayatı süren, şımarık bir zengin çocuğu profili sergilemektedir. Günün birinde babası aniden ve gizemli bir şekilde ölür. Babasının tüm gücü artık Britt Reid'a aittir.

Britt, şirket çalışanlarından Kato ile birlikte gücünü daha iyi işler yapmak için birleştirir. Gündüzleri bir gazete patronu olan Britt, Green Hornet olarak bilinen maskeli bir süperkahramana dönüşerek suça savaş açacaktır.
Yorumlar
aykutcanturk
Yok artık. İyice abartılmış bir konu, bi dünya animasyon, efekt. Camerom abla da, pardon, artık teyze oldu, son atışlarını yapıyor herhalde. Süper arabası olan zengin çocuğun, babasının mirasını kötüleri ezmek için kullanması. Batman mı dediniz... evet. Ancak Batman'da konunun bir gelişimi vardı. Bunda demişler ki, "zaten kimse giriş bölümü ile ilgilenmiyor, harekete bakıyor".. ve direkt aksiyona atlamışlar. Yine de iyi, ancak arşivlik birşey değil.
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol