Bağlanmak Yok

No Strings Attached

Bağlanmak Yok Fragman sayfasına git
  • Currently 4.78/10

4.8/10
46 oy

Vizyon Tarihi :
18 Mart 2011
Süresi :
108 dak.
Yönetmen :
Ivan Reitman
Senaryo :
Michael Samonek, Elizabeth Meriwether
Yapımcı :
Natalie Portman, Ivan Reitman, Roger Birnbaum, Joe Medjuck
Oyuncular :
Natalie Portman, Ashton Kutcher, Lake Bell, Kevin Kline, Cary Elwes, Adhir Kalyan, Olivia Thirlby, Ophelia Lovibond, Tyne Stecklein, Greta Gerwig, Mindy Kaling, Abby Elliott, Ben Lawson, Ben Lautman, Brian H. Dierker, Dalphe Morantus, Guy Branum, Jake M. Johnson,
Filmin Özeti
14 yaşındaki Emma ve Adam’ın cinsellikle ilgili hiçbir bilgileri yoktur. Yıllar sonra, yolları tekrar kesişen Emma ve Adam kendilerini yatakta sevişirken bulurlar. Üstelik bu iyi bir sevişmedir.

Emma’nın ilişkilere karşı alerjisi vardır. Adam ise, tüm ilişkilere tövbe etmiştir çünkü babası, Adam’ın eski kız arkadaşıyla çıkmaktadır. Emma ve Adam duygusal ilişkileri bırakıp, çıkar arkadaşlığı kurmaya karar verirler.
Yorumlar
aykutcanturk
Ben bu adamı sevmiyorum.. Konu da zaten bayat. Elli milyon defa bu tip konular gördük. Bir hafta sonu hoşça vakit geçireyim diyenlere tavsiye edebilirim. Hani çok harika olmadığı halde arşive kaldırmaktan kendimi alamadım. Neticede bir filmden ne beklersiniz... Eğelnceli vakit geçirmek. Bu da size veriliyor.
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol