Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı

Battle: Los Angeles

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı Fragman sayfasına git
  • Currently 4.79/10

4.8/10
29 oy

Vizyon Tarihi :
18 Mart 2011
Süresi :
116 da.
Yönetmen :
Jonathan Liebesman
Senaryo :
Christopher Bertolini
Yapımcı :
Neal H. Moritz, Jeffrey Chernov
Görüntü yön. :
Scott Silver
Oyuncular :
Michelle Rodriguez, Aaron Eckhart, Lucas Till, Bridget Moynahan, Michael Pena, Ne-Yo, Taylor Handley, Joey King, Jim Parrack, Michelle Pierce, Nick Jones, Jadin Gould, Neal H. Moritz, Susie Abromeit, Noel Fisher, Amy Dudgeon, Brandi Coleman, Casey Adams, Chris Whetstone, Christopher Bertolini, Cory Hardrict, Gino Anthony Pesi, Jeffrey Chernov, Jonathan Liebesman, Kurt Deville, Michael Avmen, Ramon Rodriguez, Taryn Southern
Filmin Özeti
Yıllar boyunca, dünyanın dört bir yanında -Buenos Aires, Seul, Fransa, Almanya, Çin- belgelenmiş UFO görülmesi vakalarına rastlandı. Ama 2011'de, eskiden sadece görülen şeyler, Dünya'nın bilinmeyen güçlerin istilasına uğramasıyla korkunç bir gerçek haline dönüşür.

İnsanlar dünyanın büyük şehirlerinin düşüşünü izlerken, Los Angeles kimsenin beklemediği bir savaşta insanlığın son cephesi haline gelir. Bir Deniz Piyadesi Başçavuş (Aaron Eckhart) ve yeni taburu, kumda bir sınır çizgisi çekerek benzersiz ve daha önce hiç karşılaşmadıkları bir düşmana karşı mücadeleye girişirler.
Yorumlar
aykutcanturk
Benzeri pek çok filmeden bir tanesi. Tamam bu tip filmleri seven biri olarak seyrettim ama bende düş kırıklığı yarattı. Özellikle posterleri ile içeriğin pek tutmaması rahatsız edici. İyi bir Mac ve orta halli bir kamera ile, yaratıcılığınız varsa, ve tanii Amerika'da yaşıyorsanız, çevirebileceğiniz türden bir film. Yine de vakit geçirmek için, meraklısına, iyi bir seçim.
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol