Kan Kokusu

Kan Kokusu Fragman sayfasına git
  • Currently 5.00/10

5.0/10
6 oy

Vizyon Tarihi :
25 Mart 2011
Süresi :
90 dak.
Yönetmen :
Jorge Michel Grau
Senaryo :
Jorge Michel Grau
Yapımcı :
Liliana Pardo, Nicolás Celis, Henner Hoffman
Görüntü yön. :
Santiago Sanchez
Oyuncular :
Paulina Gaitan, Adrián Aguirre, Alan Chávez, Carmen Beato, Daniel Giménez Cacho, Esteban Soberanes, Francisco Barreiro, Humberto Yáñez, Jorge Zárate, Juan Carlos Colombo, Miguel Ángel Hoppe, Miriam Balderas, Octavio Michel, Raúl Kennedy
Filmin Özeti
Sokakta acı içinde kıvranarak ölen yaşlı bir adam geride üç çocuk ve dul bir anne bırakan bu adamın otopside midesinden bir insan parmağı çıkar. Zaten bu aralar şehirde beden parçaları eksik bir sürü ceset bulunmaktadır.

Polis bu tuhaf olayın üstüne eğilmeye başlar ancak aile için ortada daha önemli bir sorun vardır: Kanlı ayinler düzenleyerek insan etiyle beslenen ve bugüne kadar yemeği hep babaları tarafından önlerine konan aile nasıl yemek bulacaktır, kim avlanacaktır? Görev, en büyük oğul Alfredo'ya düşer, ama o hiç de bu göreve hazırmış gibi görünmemektedir. Anne ise panik içinde; nitekim gerçekleşmesi gereken "ayin" yaklaşmaktadır.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol