Ben Dört Numara

I Am Number Four

Ben Dört Numara Fragman sayfasına git
  • Currently 4.58/10

4.6/10
12 oy

Vizyon Tarihi :
25 Mart 2011
Süresi :
110 dak.
Yönetmen :
D.J. Caruso
Senaryo :
Miles Millar, Alfred Gough, James Frey, Jobie Hughes
Yapımcı :
Steven Spielberg, Michael Bay, David Valdes
Görüntü yön. :
Guillermo Navarro
Oyuncular :
Timothy Olyphant, Alex Pettyfer, Teresa Palmer, Jake Abel, Kevin Durand, Beau Mirchoff, Dianna Agron, Brian Howe, Callan Mcauliffe, Judith Hoag, Kiri Stevens, Alexis Eichelsbacher, Andy Owen, Brenden Meers, Cody Johns, Darren Kendrick, Doug Michaels, Emily Wickersham, Jackson Nunn, James Werley, Jeff Hochendoner, Jeff Lowery, Jon Braver, Karina Fernandez, L. Derek Leonidoff, Michelle Vezzani, Monica Ciszczon, Patrick Sebes, Peter Mozingo, Randall Marshall Troy, Robert Brown, Sean P. Mccarthy, Steven D. Snyder, Tucker Albrizzi, William Kania, Zack Radvansky
Senaryo Kitap :
James Frey, Jobie Hughes
Filmin Özeti
James Frey'in altı kitaplık bilim-kurgu serisinden senaryosunu Al Gough ile Miles Millar'ın uyarladığı film, gezegenleri yok edilirken son anda kaçarak kendilerini kurtaran dokuz uzaylı ergenin öyküsünü anlatacak...

Herbiri lise çağında olan grup üyelerinden bir tanesi, gezegenlerini yok eden düşman tarafından büyütüldüklerini fark edecek... Filme adını veren 4 numarayı Pettyfer, 6 numarayı Palmer canlandıracak.
Yorumlar
aykutcanturk
Çok beğendim. Zaten süper güçlere meraklıysanız, günlük hayatınızın monotonluğundan sizi sıyırabilecek bir film arıyorsanız, kesinlikle size iyi vakit geçirtecektir. Konuları alışıldık olan filmerin içerisnde en güzel olanlardan bir tanesi. Çekimleri, konusunu değişik işlemesi ve sürükleyiciliği açısından çok iyi olduğunu düşünüyorum.
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol