Hop

Hop Fragman sayfasına git
  • Currently 4.63/10

4.6/10
24 oy

Vizyon Tarihi :
13 Mayıs 2011
Yönetmen :
Tim Hill
Senaryo :
Mike Reiss, Ken Daurio, Brian Lynch, Cinco Paul
Yapımcı :
Michele Imperato, Chris Meledanri
Görüntü yön. :
Peter Lyons Collister
Oyuncular :
James Marsden, Kaley Cuoco, Elizabeth Perkins, Hank Azaria, Veronica Alicino, Andre Alexsen, Chelsea Handler, Jacob White, Laura Henschel, Nick Drago, Robbie Tucker, Shane Cambria, Tiffany Espensen, Tucker Albrizzi
Filmin Özeti
Animasyon ve live action harmanı olan HOP, işsiz güçsüz takılan Fred  ile yanlışlıkla yaraladığı ve iyileşmesi için evine aldığı Paskalya Tavşanı arasında geçen komik hikayeyi konu almaktadır. Fred dünyanın en kötü misafiri ile mücadele ederken, ikisi de büyümenin ne demek olduğunu anlarlar.
Yorumlar
aykutcanturk
hop hop hop, tavşan çıkacak. ukala .okbilmiş tavşanın maceraları. buggs bunny gibi birşey beklemez, space jam'de gördüklerinizi tamamen unutursanız sonuna kadar izleyebilirsiniz. ben... ben "bu kadar seyrettim bari sonuna kadar kalayım" düşüncesi ile seyrettim. konusu hakkında birşey diyemeyeceğim zira akılda kalmıyor. yer yer çok güzel espriler olduğunu söylemeliyim. bazen gülümsetiyor. ama bu tip filmden beklendiği kadar değil.
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol