Kutsal Savaşçı

Priest

Kutsal Savaşçı Fragman sayfasına git
  • Currently 4.81/10

4.8/10
58 oy

Vizyon Tarihi :
13 Mayıs 2011
Süresi :
87 dak.
Yönetmen :
Scott Stewart
Senaryo :
Cory Goodman
Yapımcı :
Sam Raimi, Michael De Luca, Mitchell Peck
Görüntü yön. :
Don Burgess
Oyuncular :
Cam Gigandet, Steven Strait, Paul Bettany, Karl Urban, Stephen Moyer, Maggie Q, Christopher Plummer, Lily Collins, Brad Dourif, Alan Dale, Julie Mond, Madchen Amick, Chris Brewster, Kanin Howell, Alexander Wenger, Arnold Chon, Bill Oberst Jr., Cameron Cash, Casey Pieretti, Cole Coleman, David Bianchi, David Backus, Doby Daenger, Elizabeth Del Re, Eric Shackelford, Franklin Ruehl, Henry Kingi Jr., Jacob Hopkins, John Griffin, Josh Wingate, Kevin T. Mccarthy, Marilyn Brett, Michael D. Nye, Michael Lovern, Pramod Kumar, Prida Moreza, Snake, Tara Ketterer
Senaryo Kitap :
Min-woo Hyung
Filmin Özeti
TokyoPop 'a ait bir çizgi romandan uyarlanacak olan western-korku karışımı filmin senaryosunu Cory Goodman yazdı. Yüzyıllar sonra tahrip olmuş bir dünyada geçen film insan ırkı ile vampirler arasındaki savaşı anlatacak.

Filmde yeğeni vampirler tarafından kaçırılan bir papaz kiliseye karşı gelecek. Bettany filmde Vampirlere karşı mücadele eden Papaz 'ı, Maggie Q ise onun ekibindeki savaşçılardan birini canlandıracak.
Yorumlar
haluk112
KARDEEEŞ FRAGMANMII İZLİCEEZZZZZZZ YUUUHHHH SİZZZEEEE
sezer123
izlenmiyomu bu amq
eldarin
ah bide izleyebilsek cok güzel olacak
eldarin
ah bide izleyebilsek cok güzel olacak
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol