Ödünç Sevgili

Something Borrowed

Ödünç Sevgili Fragman sayfasına git
  • Currently 4.36/10

4.4/10
61 oy

Vizyon Tarihi :
27 Mayıs 2011
Süresi :
103 dak.
Yönetmen :
Luke Greenfield
Senaryo :
Jennie Urman, Jennie Snyder
Yapımcı :
Hilary Swank, Andrew A. Kosove, Aaron Lubin
Görüntü yön. :
Charles Minsky
Oyuncular :
Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, John Krasinski, Ashley Williams, Colin Egglesfield, Steve Howey, Christopher Peuler, Geoff Pierson, Jill Eikenberry, Jonathan Epstein, Kirsten Day, Leia Thompson, Lindsay Ryan, Mark La Mura, Mary O'rourke, Mary O\'rourke, Sarah Baldwin
Senaryo Kitap :
Emily Giffin
Filmin Özeti
Rachel New York'ta bir hukuk firmasında çalışan yetenekli bir avukat, cömert ve sadık bir arkadaş, en iyi arkadaşı Darcy'nin kendisine sürekli hatırlattığı gibi ne yazık ki hâlâ bekâr bir kadındır. Ancak 30. yaş gününü kutladıktan sonra, müzmin iyi kız olan Rachel, kendini hukuk fakültesinden beri aşık olduğu Dex'in (Colin Egglesfield) kollarında bulur… gelin görün ki Dex, Darcy'nin nişanlısıdır..

Darcy'nin düğünü yaklaşırken çılgınca geçen haftalar boyunca olaylar üst üste gelirken, Rachel kendini içinden çıkılması imkânsız bir durumda, Darcy ile paylaştığı değerli dostluğu ve hayatının aşkı arasında kala kalmış halde bulur.
Yorumlar
seviltek
izleyemiyorum
hipermix
izleyemiyorum
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol