Düşmanı Korurken

Safe House

Düşmanı Korurken Fragman sayfasına git
  • Currently 0.00/10

0.0/10
0 oy

Vizyon Tarihi :
10 Şubat 2012
Yönetmen :
Daniel Espinosa
Senaryo :
Terry George, David Guggenheim
Yapımcı :
Scott Stuber, Adam Merims, Scott Aversano
Oyuncular :
Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Robert Patrick, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Tanit Phoenix, Tim Mcgraw, Sara Arrington, Liam Cunningham, Stephen Bishop, Jake Mclaughlin, Nora Arnezeder, Fares Fares, Joel Kinnaman, Rubén Blades
Filmin Özeti
Matt Weston, Cape Town kentinde, düzenli ama sıradan bir hayatı olan genç bir CIA ajanıdır. 1 seneyi aşkındır görevli olduğu merkezde dört duvar arasına kısılmış biçimde, saha tecrübesi edinemeden zaman geçirmektedir.

Kendini kanıtlayacağı bir görevi dört gözle beklerken, karşısında on yıldır kaçak olan eski CIA ajanı Tobin Frost'u bulur. Frost istihbarat biriminin en ünlü operasyon adamlarından biriyken, CIA'ye sırt çevirmiş ve para karşılığı orduya ait gizli sırları, dosyaları rakip ülkelere satmaya başlamıştır. Hatta Kuzey Kore’nin Amerika'ya karşı elinin güçlenmesinde büyük rol oynamıştır.

Şimdi yakalanan Frost, Weston'ın çalıştığı ve "safe house" olarak adlandırılan merkezde sorguya çekilir fakat en güvenli olması beklenen bu bölge, beklenmedik biçimde paralı askerler tarafından basılır. Canlarını son anda kurtaran yeni ikili kendilerini kimin öldürmek istediğini buluncaya kadar en güvenli ve güvenilir yere kaçmak zorundadır.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol