Titanların Öfkesi

Titanların Öfkesi Fragman sayfasına git
  • Currently 5.00/10

5.0/10
10 oy

Vizyon Tarihi :
30 Mart 2012
Süresi :
145 dak.
Yönetmen :
Jonathan Liebesman
Senaryo :
Steven Knight, Greg Berlanti
Yapımcı :
Louis Leterrier, Callum Mcdougall, Basil Iwanyk, Jon Jashni, Polly Johnsen, Karl Mcmillan
Görüntü yön. :
Ben Davis
Oyuncular :
Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Toby Kebbell, Bill Nighy, Rosamund Pike, Danny Huston, Edgar Ramirez, Caoilfhionn Dunne, Kathryn Carpenter, Freddy Drabble, Jorge Guimerá, Alejandro Naranjo, Asier Macazaga, George Blagden, Daniel Galindo Rojas, Killian Burke, Alastair Cording, Sinéad Cusack, Spencer Wilding, Martin Bayfield, Kett Turton
Filmin Özeti
Zeus'un oğlu yarı tanrı Perseus'un canavar Kraken'i kahramanca altetmesinin üzerinden 10 sene geçmiştir. Bir balıkçı olarak 10 yaşındaki oğlu Helius ile sessiz sakin bir hayat sürmektedir. Ancak titanlar ve tanrılar araasında savaş tekrar kıvılcımlarını göstermektedir.

İnsanların bağlılıklarını azaltmaları ve tanrıların hapsedilmiş titanlar ve gaddar liderleri Kronos (Zeus, Hades ve Poseidon'un babası) hapisten kaçar. Kronos Zeus'u esir alır ve insanlığı tehdit etmeye başlar. Bu durumda iş insanlığı daha önce de kurtarmış olan Perseus'e düşer..
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol