Kara Şövalye Yükseliyor

The Dark Knight Rises

Kara Şövalye Yükseliyor Fragman sayfasına git
  • Currently 4.66/10

4.7/10
110 oy

Vizyon Tarihi :
27 Temmuz 2012
Yönetmen :
Christopher Nolan,
Senaryo :
Christopher Nolan, Jonathan Nolan, David S. Goyer, Bob Kane
Yapımcı :
Charles Roven, Kevin De La Noy, Jordan Goldberg
Görüntü yön. :
Wally Pfister
Oyuncular :
Morgan Freeman, Christian Bale, Anne Hathaway, Gary Oldman, Marion Cotillard, Liam Neeson, Joseph Gordon-levitt, Michael Caine, Tom Hardy, Nestor Carbonell, Juno Temple, Joey King, Matthew Modine, Brett Cullen, Christopher Judge, Daniel Sunjata, Chris Ellis, Alon Aboutboul, Josh Pence, Duane Henry, Sophia Gilberto, Uri Gavriel, Tom Conti
Filmin Özeti
Oscarlı birçok usta ve yıldız oyuncunun buluştuğu film, kamera arkasındaki deneyimli iyimserle de dikkat çekiyor. Çekimlerde Christopher Nolan IMAX kamerasını en geniş çapta kullanıdı. Çekimler üç ayrı kıtada gerçekleşti; Amerika’da Pittsburgh, New York ve Los Angeles şehirlerinde, Hindistan, İngiltere ve İskoçya’da.

Talia al Ghul'un başını çektiği Gölgeler Birliği ve Talia'nın koruyucusu Bane (Tom Hardy) yeni filmde Batman'e savaş açıyor. Terörist lider Bane, Gotham şehrinin güvenliğini tehlikeye atarken, Batman efsanesini yok etmek için Kedikadın Selina Kyle'dan da yardım alıyor... Filmin kadrosunda Christian Bale, Anne Hathaway, Gary Oldman, Marion Cotillard, Michael Caine, Morgan Freeman gibi önemli oyuncular var. Filmin müzikleri ise Oscarlı müzisyen Hans Zimmer'e emanet.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol