Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 2

The Twilight Saga:Breaking Down Part 2

Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 2 Fragman sayfasına git
  • Currently 4.99/10

5.0/10
222 oy

Vizyon Tarihi :
16 Kasım 2012
Yönetmen :
Bill Condon
Senaryo :
Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg, John P. Duffell
Yapımcı :
Stephenie Meyer, Karen Rosenfelt, Wyck Godfrey, Mark Morgan, Bill Bannerman
Görüntü yön. :
Guillermo Navarro
Oyuncular :
Kristen Stewart, Robert Pattinson, Ashley Greene, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Anna Kendrick, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Michael Sheen, Billy Burke, Jamie Campbell Bower, Alex Meraz, Cameron Bright, Michael Welch, Lee Pace
Filmin Özeti
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti - Bölüm 2 Filmi, Kitaptaki olaylar, Bella ve Edward'ın evlenmesi, balayına gitmesi ile başlıyor. Balayına, Brezilya'daki Esme Adasına gidiyorlar ve birlikte oluyorlar. Bu birliktelikle Renesmee isimli bir bebekleri oluyor. Bunun için, tekrar eve geri dönüyorlar.

Bebek Bella'yı parçalayarak çıktığı için Bella ölümle burun buruna geliyor. Bunu gören Edward da Bella'yı vampire dönüştürüyor. Bebek doğunca, Jacob bebeğe mühürleniyor. Renesmee hayvan avlanırken Irina bebeği görüyor ve Edward Bella ikilisinin Volturi kurallarından birini bozduğunu düşünerek yani bebeği ölümsüz yaptıklarını sanarak Aro, Marcus ve Caius'u uyarmasının yanına giderek haber verir.(irinanın annesi de bir bebek vampir yampıştı ama volturiler onu öldürdü bu yüzden bebek vampir konusunda çok hassas)(volturiler, Bella'nın insanlara vampirlerin olduğunu haber vereceğini düşünerek ilişkinin de başında Bella'nın ölümsüz olmsını da istiyordu eğer ölümsüz olmasaydı Bella'yı öldüreceklerdi) Volturiler ve Cullen ailesi karşı karşıya geliyorlar.Fakat bebeğin ölümsüz olmadığını fark ediyorlar.Bu arada devreye Alec ve Jane ikilisi giriyor ama güçleri Bella'nın kalkanını geçemiyor bu yüzden Volturi geri çekiliyorlar.

Ayrıca bu kararın değişmesinde Alice çok önemli bir rol almaktadır çünkü Alice ve Jasper evden ayrıldıklarında Güney Amerika'dan yarı insan-yarı vampir getirmişlerdir.Ve Volturiler geri çekilip İrina'yı da öldürmüşlerdir.Fakat Carlisle volturilerin geri döneceğini ve yanlarındakileri vampirlerin bir gün yakalanacağını düşünmektedir.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol