Baskın

The Raid: Redemption

Baskın Fragman sayfasına git
  • Currently 5.40/10

5.4/10
20 oy

Vizyon Tarihi :
03 Ağustos 2012
Süresi :
101 dak.
Yapımcı :
Aram Tertzakian, Nick Spicer, Nathaniel Bolotin, Irwan D. Musry, Rangga Maya Barack-Evans, Ario Sagantoro
Görüntü yön. :
Matt Flannery
Oyuncular :
Tegar Satrya, Pierre Gruno, Iko Uwais, Yayan Ruhian, Ray Sahetapy, Joe Taslim, Verdi Solaiman
Filmin Özeti
Sinema tarihinin en iyi aksiyon filmlerinden biri olduğu şeklinde nam salan THE RAİD / BASKIN, bir özel harekat timinin şehrin merkezinden uzak bir mahalledeki bir apartmanın uyuşturucu tüccarı olan sahibini yakalamak için kapıya dayanmasıyla başlıyor. Ancak her bir katı psikopatlar, katiller, çeteler ve hırsızlar için sığınak olmuş bu binaya daha önce hiç baskın düzenlenmemmiştir.

Haberin yayılmasıyla ışıklar söndürülür ve çıkışlar kapatılır. Vurucu timdeki polisler kısa bir süre sonra kapana kıstırılır ve acımasızca öldürülür. Hayatta kalan sadece bir avuç polis binada mahsur kalır. Kurtulabilmek için apartmanın en üst katına doğru ilerlemeleri gerekmektedir. 30 katı da ayrı bir cehennem olan binada yüzyılın savaşı başlar. Fenomenel dövüş sahneleriyle olay yaratan gösterildiği her yerde izleyicinin favorisi olmayı başaran BASKIN dövüş filmleri için çıtayı kolay kolay erişilemeyecek bir yere yükseltiyor.
Yorumlar
mankurt18
Mükemmel aksiyon sahneleri,macera ve aksiyon hiç bitmiyor.Son zamanların en iyi aksiyon filmi bence...Aksiyon flim severlerin mutlaka izlenmesi gereken bir yapım.
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol