Mutlu Et Beni

Hysteria

Mutlu Et Beni Fragman sayfasına git
  • Currently 4.57/10

4.6/10
63 oy

Vizyon Tarihi :
19 Ekim 2012
Süresi :
100 dak.
Yönetmen :
Tanya Wexler
Senaryo :
Stephen Dyer, Jonah Lisa Dyer,
Görüntü yön. :
Sean Bobbitt
Oyuncular :
Hugh Dancy, Maggie Gyllenhaal, Rupert Everett, Jonathan Pryce, Felicity Jones, Ashley Jensen, Gemma Jones, Sheridan Smith, Georgie Glen
Filmin Özeti
Şehirdeki kadınların yarısını doyuma kavuşturmak güç olsa gerek” ve elbette en sıra dışı icatlar da güçlüklerden doğar. Victoria dönemi Londra’sında geçen ve benzersiz bir oyuncu kadrosunun yer aldığı bu arsız romantik komedi, dünyanın ilk vibratörünün nasıl icat edildiğini anlatıyor.

Sene 1880. Meslektaşlarının ortaçağdan kalma uygulamaları karşısında hayal kırıklığına uğrayan genç doktor Mortimer Granville, özel el hizmetleriyle kadınların “histerilerini” tedavi eden Dr. Dalrymple hesabına çalışmaya başlar. Bu hizmete talep o kadar artar ki Mortimer durumla başa çıkamaz hale gelir. Arkadaşı Edmund ile birlikte vibratörü icat ederler ve bu icat inanılmaz başarı kazanır. Bu sırada Mortimer, Dr. Dalrymple’ın güzel ve fevkalade aykırı kızı Charlotte’a âşık olur.
Yorumlar
Deathline
flim nasıl izleyeceğiz yeni üye oldum ben hic bir fikrim yook
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol