Sevimli Canavarlar

Monsters, Inc. 3D

Sevimli Canavarlar Fragman sayfasına git
  • Currently 4.84/10

4.8/10
43 oy

Vizyon Tarihi :
01 Mart 2013
Süresi :
92 dak.
Yönetmen :
Pete DocterDavid Silverman
Senaryo :
Pete Docter, Jill Culton
Yapımcı :
Andrew Stanton, John Lasseter, Darla K. Anderson
Seslendirenler :
Steve Buscemi , John Goodman , Jennifer Tilly , Billy Crystal , Bonnie Hunt
Filmin Özeti
Toy Story'nin yaratıcılarından bomba gibi bir animasyon daha: CGI teknolojisi ile ve Disney ortaklığıyla gerçekleştirilen dördüncü Pixar filmi Monsters Inc., Canavarlar Dünyası adlı kendilerine has bir diyarda yaşayan ve enerji toplamak için arada bir insanların bulunduğu ortamlara gelmek zorunda kalan canavarların öyküsünü anlatıyor. Geliyorlar, çünkü Canavarlar Dünyası'nın enerji kaynağı, canavarlar tarafından korkutulan insanların attığı çığlıklar.

Gerçekte kötü niyetli olmayan bu tuhaf yaratıklardan Sully (ses: John Goodman) günün birinde kazara küçük bir kızı da Canavarlar Dünyası'na getirince, tek gözlü arkadaşı Mike (ses: Billy Crystal) başta olmak üzere tüm canavarlar dehşete kapılıyor. Neden mi? Çünkü Canavarlar Dünyası'ndaki inanışa göre insanlar toksik etki yapıyorlar ve küçük kızın varlığı onlar için bir salgın hastalık tehdidi anlamına geliyor...
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol