Zaman Yolcuları

Safety Not Guaranteed

Zaman Yolcuları Fragman sayfasına git
  • Currently 0.00/10

0.0/10
0 oy

Vizyon Tarihi :
02 Ağustos 2013
Süresi :
86 dak.
Yönetmen :
Colin Trevorrow
Oyuncular :
Aubrey Plaza, Jake Johnson, Karan Soni, Mary Lynn Rajskub, Tony Doupe
Filmin Özeti
Dergide çalışan üç genç gazetede gördükleri sıra dışı bir küçük ilanı araştırmaya karar verirler. ilanda "Zaman yolculuğu yapacak eş aranıyor" yazmaktadır. Bu çılgın ilandan iyi bir haber çıkacağına inanarak ilan sahibi Kenneth’in peşini düşerler.Kenneth süpermarkette çalışan sıran biri gibi görünmektedir.Ama onu tanıdıkça öyle olmadığını anlamak çok zor değilidir.

Tam bir paranoyaktır ve zaman yolculuğunun sırrını çözdüğünü iddia etmektedir. Yakın zamanda yeni bir yolculuğa çıkmak için de hazırlıklarını tam gaz sürdürmektedir. Ama bu yanında bu yolculuğa katılacak kişiye de "güvenlik garantisi" vermez. 3 kişilik ekibin en maceraperesti olan Darius onla zaman yolculuğuna çıkmak istediğini söyler.
Acaba Kenneth gerçekten zamanda yolculuk yapabilmekte midir yoksa akıl hastası bir sahtekar mıdır? Yapacağı haberden ziyade bu sorunun cevabını arayan Darius çok geçmeden Kenneth’in tuhaf karizmasına kendisini kaptıracak ve ikilinin arasında sürprizlerle dolu ve sıra dışı bir aşk başlayacaktır.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol