Sınırsızlar Kulübü

Dallas Buyers Club

Sınırsızlar Kulübü Fragman sayfasına git
  • Currently 0.00/10

0.0/10
0 oy

Vizyon Tarihi :
07 Mart 2014
Süresi :
117 Dak.
Yönetmen :
Jean Marc Vallee
Tür:
Senaryo :
Melisa Wallack, Craig Borten
Yapımcı :
Robbie Brenner, Nathan Ross
Oyuncular :
Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto, Denis O'Hare, Steve Zahn
Filmin Özeti
Film, Ron Woodroof’un gerçek hayat hikayesidir. Aynı zamanda Matthew McConaughey ve Jared Leto'a En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dallarında Oscar ödülü kazandırdı. Ron Woodroof AIDS hastasıdır ve doktorlar tarafından otuz günlük ömrü kaldığı söylenmiştir.

FDA kurumundan yasal onaylı olarak kullanabileceği tek ilaç olan AZT’yi almaya başlayan Ron hızla ölümün eşiğine doğru sürüklendiğini fark eder. Çareyi ABD’de yasal olmayan ama dünyanın dört bir yanında bulunan, doğal ilaçlara başvurmakta bulur. Kendisiyle ilgilenen doktorlardan biri olan arkadaşı Eve Saks’ın da yardımıyla Ron farkıdna olmadan çevresindeki hastalar içinde bir iletişim ve satış ağı kurmuş olur.

“Dallas Buyers Club” olarak bilinen bu oluşum FDA’nın tedavisi yerine alternatif tıbbı tercih edenlerin çaresi olur ve dahası hastalar üzerinde onaylı AZT’den daha çok işe yarar. Fakat durum çok geçmeden fark edilir ve ilaç firmaları ve FDA Ron’a karşı büyük bir savaş açar.
Yorumlar

İlk yorumu siz yapın!

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol