03:10 Yuma

03:10 Yuma Fragman sayfasına git
  • Currently 4.91/10

4.9/10
11 oy

Vizyon Tarihi :
2 Kasım 2007
Süresi :
117 dk.
Yönetmen :
James Mangold
Senaryo :
Halsted Welles , Michael Brandt , Derek Haas , Elmore Leonard
Görüntü yön. :
Phedon Papamichael
Oyuncular :
Russell Crowe (Ben Wade) , Christian Bale (Dan Evans) , Logan Lerman (William Evans) , Dallas Roberts (Grayson Butterfield) , Ben Foster (Charlie Prince) , Peter Fonda (Byron McElroy) , Vinessa Shaw (Emmy Nelson) , Alan Tudyk (Doc Potter) , Luce Rains (Marshal Weathers)
Filmin Özeti
Ünlü kanun kaçağı Ben Wade (Russel Crowe) bir posta arabasını soyar. Fakir çiftçi Dan Evans (Christian Bale) borçlarından dolayı kaybetmek üzere olduğu çiftliğini kurtarmak için kanun kaçağı Wade’i mahkemeye götürmek için gönüllü olur. 03:10 Yuma treniyle onu mahkemeye canlı olarak teslim etmek üzere hareket ederler. Yolculuk süresince Evans ve Wade arasında birbirlerine karşı bir saygı oluşmaya başlar. Onları bekleyen tehlikeli yolcuğa, Wade’in çetesi de eklenince yolcuk onlar için kaderleri ile yüzleştikleri yolculuğa dönüşmeye başlar. Film klasik bir western tadında olmasının yanı sıra başarılı çekilmiş sahneleri ile izleyiciye görsel bir şölen sunuyor. Yönetmenliğini James Mangold’un yaptığı filmin başrol oyuncuları ise Russel Crowe (Ben Wade) ve Chirstian Bale (Dan Evans)
Yorumlar
eyelyurt
Farkı bir western filmi olmuş sinema arşivi yapıyorsanız bulunması gereken bir film.
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol