Felekten Bir Gece 2

The Hangover 2

Felekten Bir Gece 2 Fragman sayfasına git
  • Currently 4.57/10

4.6/10
347 oy

Vizyon Tarihi :
03 Haziran 2011
Yönetmen :
Todd Phillips
Senaryo :
Todd Phillips, Craig Mazin, Scot Armstrong
Yapımcı :
Todd Phillips, Daniel Goldberg, Scott Budnick
Görüntü yön. :
Lawrence Sher
Oyuncular :
Liam Neeson, Bradley Cooper, Justin Bartha, Zach Galifianakis, Heather Graham, Juliette Lewis, Jamie Chung, Ed Helms, Ken Jeong, Mike Tyson, Todd Phillips, Mamie Van Doren, Alex Revan, Cat Doss, Jamie Noel, Jeffrey Tambor, Sondra Currie, Aedin Mincks, Amarin Cholvibul, Bill Clinton
Filmin Özeti
Stu, fazlasıyla dağıttığı bir parti gecesinin sabahında, yatağında sürpriz bir travesti ile uyanıverir. Ertesi gün ekip toplanır ve geçen gece yenilen haltların tek tek izi sürülür.
Yorumlar
sener_65
açılmiyo????????????
anesto80
bencede izlenebilir komedilerın basında gelıyor.basarılı bir film olarak goruyorum.izşemeyenler once birincisini sonrada 2. fılmı ızlesınler.
aykutcanturk
serinin ilk filmi değişik gelmişti. argoya kaçan diyalogları, günlük hayatın deilini saklamadan, makyajlamadan yansıtması hoştu. bir koşturmacanın içerisinde bulmuştuk kendimizi. ikinci film ise tam bir zorlama. seyirci kaygısıyla birinci filmin izinden gitmeye çalışmış ancak ilki kadar başarılı bir senaryo yazılamamış diye düşünüyorum. ardarda seyredince akılda kalan sadece dizinin ilk filmi oluyor.
MuhoSaro
Arkadaşlar özürlümüsünüz adamlar sinemaya gelmezseniz nasıl para kazanacak beleşe netten izliceniz demi çakallarrr şimdi ben bu filme giriyorum Bys !!
tosun058
BU FLİM NASIL İZLEYECEĞİZ
ctnkya1
film nasıl izleniyor bir yardımcı olun arkiler
arranger
filmi izleyebilsem yorum yazcam ama açamıyorum :( nerden açılıooo?
egeli_efes
izlemeye deger bir film,,,,
memoş
nasıl izleniyooo ben acmadım
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol