Atlıkarınca

Atlıkarınca Fragman sayfasına git
  • Currently 4.89/10

4.9/10
9 oy

Vizyon Tarihi :
01 Nisan 2011
Süresi :
93 dak.
Yönetmen :
Ilksen Basarir
Tür:
Senaryo :
Mert Fırat, Ilksen Basarir
Yapımcı :
Hazal Dut, Zeynep Günay Melemez
Görüntü yön. :
Hayk Kırakosyan
Oyuncular :
Mert Fırat, Nergis Öztürk, Sercan Bodur, Eren öner, Helin çal, Oğulcan Güler, Sema Çeyrekbaşı, Zeynep Oral
Filmin Özeti
Erdem, Sevil ve çocukları Edip ve Sevgi’nin küçük bir kasabada süren yaşamları, Sevil’in annesinin felç geçirmesi sonucu İstanbul’a taşınmalarıyla değişime uğrar. Edip, yatılı okulda olduğu on yıl boyunca evden uzaklaşmıştır; Erdem’in ise iyi bir yazar olma hayalleri sürmektedir.

bir şekilde değişen tavırlarını, içine kapanmasını ve mutsuzluğunu fark eden Sevgi’nin ani tavır değişikliklerinden şüphelenen Sevil, evin içerisinde yaşanan bazı olayları sorgulamaya girişir ve yıllardır kapalı kapılar ardında saklanan sırrı keşfeder.

Erdem bir trafik kazasında yaşamını kaybedince, ölümü ailede yeni sırların ortaya çıkmasına neden olur. Küçük bir ailenin her üyesi hayatları boyunca tek başlarına taşımak zorunda kalacakları gerçeklerle baş başa kalır. Kendilerine bile itiraf edemedikleri bu sır nedir?
Yorumlar
satvetc
çok çarpıcı özellikle de ülkemiz için alışılmamış, konuşulmayan bir konu işlenmiş...vizyona girdiğinde gitmiştim ve konu karsısında aglamaktan kendimi alamadım.. emeği gecen herkesin eline saglık...
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol