Kimliksiz

Unknown

Kimliksiz Fragman sayfasına git
  • Currently 4.46/10

4.5/10
24 oy

Vizyon Tarihi :
22 Nisan 2011
Süresi :
113 dak.
Yönetmen :
Jaume Collet-Serra
Senaryo :
Oliver Butcher, Stephen Cornwell
Yapımcı :
Joel Silver, Susan Downey, Leonard Goldberg
Görüntü yön. :
Görüntü Yönetmeni
Oyuncular :
Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Bruno Ganz, Sebastian Koch, Aidan Quinn, Frank Langella, Adnan Maral, Annabelle Mandeng, Charlie Gardner, Clint Dyer, Eva Löbau, Heike Hanold-lynch, Katharina Blaschke, Michael Baral, Mido Hamada, Olivier Schneider, Peter Becker, Petra Schmidt-schaller, Sanny Van Heteren, Torsten Michaelis, Wolfgang Stegemann
Senaryo Kitap :
Didier Van Cauwelaert
Filmin Özeti
Dr. Martin Harris, Berlin gezisi sırasında bir trafik kazası geçirir ve komaya girer. Komadan çıktığında ise, karısının bile onu tanımadığını görür. Dr. Harris, bir başka kişinin kendi kimliğini çaldığını ve yerine geçtiğini görünce daha da büyük bir şoka uğrar.

Kaza öncesinde tanıdığı herkes, artık onun Harris olduğuna inanmamaktadır. Kendi kimliğini ispatlama mücadelesinde yalnızdır, yorgundur ve umutsuzdur. Bilmediği sebeplerden ötürü Gina adlı genç bir kadın ona yardım etmeye başlar.
Yorumlar
eyelyurt
Arşivimdeki filmler arasında gerçekten sürükleyici ve güzel bir film olmuş...
ftmyldz
güzel bir flm
smirnofff
Mükemmel,sürükleyici bir film,çok keyif alarak izledim...
aykutcanturk
Bourne serisini sevenlere şiddetle tavsiye ederim. Jason filmlerinden sonra çevrilmiş en işe yarar film bana sorarsanız. Liam kardeş yine tam şaşkın ve cool tiplemesiyle işi kotarmış. Senaryonun güzelliği yanısıra Lian'ın ağırlığı filmi alıp götürüyor. Bourne serisinin "sonu başından belli" senaryosundan farklı olarak bu film sürprizlerle bezenmiş. Filmdeki türkçe diyaloglar da insana hoş bir gülümsetme yaşatıyor.. 2011'in seyredilesi filmlerinden.
gulsahgrss
fraqmanına bakınca heyecanlı bir filme benziyor:)
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol