Lanetli Miras

La herencia Valdemar

Lanetli Miras Fragman sayfasına git
  • Currently 4.65/10

4.6/10
17 oy

Vizyon Tarihi :
13 Mayıs 2011
Süresi :
99 dak.
Yönetmen :
José Luís Alemán
Senaryo :
José Luís Alemán
Yapımcı :
Íñigo Marco, Miguel Ángel González
Görüntü yön. :
David Azcano
Oyuncular :
Óscar Jaenada, Norma Ruíz, Eusebio Poncela, Daniele Liotti, Amaia Garmendia, Ana Risueño, Francisco Maestre, Jesús Olmedo, Jimmy Barnatán, José Luis Torrijo, Laia Marull, Lino Braxe, Lucas Trapaza, Luis Zahera, Paul Naschy, Rodolfo Sancho, Santi Prego, Silvia Abascal, Soraya Padrao, Txema Pérez, Vanessa Suarez
Filmin Özeti
Luisa Llorent, ünlü bir emlak ekspertizidir. Efsanevi, gizemli Valdemar Konağı’nın incelemek üzere gittiğinden beri kendisinden haber alınamamaktadır.  Luisa’nın çalıştığı şirketin başkanı Maxmilian Luisa’yı bulması için dedektif Nicols’ı peşinden yollar. Fakat bu olaydaki ilk kayıp Luisa değildir. Luisa’nın rakibi ve iş arkadaşı Orguica da aynı şekilde kaybolmuş ve kendisinden bir daha haber alınmamıştır.İşin garibi şirkette hiçkimse onların kayboluşundan rahatsız olmuş görünmemektedir. Dedektif Nicola olayın cereyan ettiği yere gider ve Doctor Cervia ile tanışır, Cervia Valdemar Vakfı’nın başkanıdır. Ve böylece geçmişe doğru bir yolculuk başlar. Dr. Cervia dedektife dosyanın arka planına, Valdemar Ailesi’nin geçmişine dair ilginç bilgiler verir.

Valdemar Ailesi’nden geriye kalan günlük ve resimlere gore, Lazarus Valdemar dönemine gore hayli ileri bir teknik ve bir takım fotoğraf hileleriyle Ruh fotoğrafçılığı yapmakta, ailesinin geçimini bu yolla kazanmaktadır. Bir türlü çocuk sahibi olamayan karısı ise, kazandıkları para ile kimsesiz çocuklarla ilgilenerek hem vaktini değerlendirmekte hem de onları aile sahibi yapmaktadır. Ancak Lazarus’un ruh fotoğrafçılığı konusundaki ünü ülke sınırları aşmış ve Bram Stoker’in de içinde bulunduğu gizemli bir tarikatının dikkatini çekmiştir. Lazarus bu tarikatın lideri tarafından ilginç bir teklifle karşılaşır. Ancak ne ile karşılaştığının farkında olmayan Lazarus’un hayatı sonsuza kadar değişecek ve bu lanet sadece onunla da sınırlı kalmayacaktır…

Bu kayboluş hikayesi yüzyıllar öncesine dayanan gizemli bir takım olaylarla ilişkilidir ve görünen o ki tarih yeniden tekrar etmektedir.
Yorumlar
ByKereM
bu filmLeri neden izleyemiyoruz,yada nasıl izlicez yardımcı olurmusunuz arkadaşlar..
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol