Prometheus

Prometheus Fragman sayfasına git
  • Currently 4.64/10

4.6/10
14 oy

Vizyon Tarihi :
01 Haziran 2012
Süresi :
124 dak.
Yönetmen :
Ridley Scott
Senaryo :
Ridley Scott
Yapımcı :
Ridley Scott, Tony Scott, Walter Hill
Görüntü yön. :
Dariusz Wolski
Oyuncular :
Charlize Theron, Guy Pearce, Patrick Wilson, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Idris Elba, Logan Marshall-green, Sean Harris, Rafe Spall, Benedict Wong, Kate Dickie
Filmin Özeti
Alien'ın köklerine yapılan bu yolculuk, hayatın başlangıcına dair araştırma yürüten bir ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadıkları maceralara odaklanıyor.

Ekibin insanoğlunun geleceğini korumak adına girdiği bu savaş, her şeyin sonu olabilir
Yorumlar
poseidon26
ilk filmden alıntıları görünce bağlantıyı kuruyorsunuz ama önceki 4 filmdeki aksiyon ve bol yaratık bu filmde yok. daha felsefi yaklaşmış bu sefer. idare eder işte.
elzem38
Bu filmin söylediği tek mesaj doğru bildiğimiz bazı değerlerin yanlış olabileceği ve inanmanın ne kadar önemli olduğu. Filmin sonuna doğru sıkılıyorsunuz zaten tahmin edebiliyorsunuz sonunda nasıl olayların seyredeceğini. Bu durum çok sıkıcı geldi bana. Ayrıca aşırı derecede gerçekten uzak insan olarak kendimi hissedemedim bu filmde, Yinede emeğe saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol