Pak Panter Fragmanı
Fragmanı
  • Currently 4.44/10

4.4/10
52 oy

Filmin Özeti
Rusya da kaçırılan Enerji bakanını kurtarma işi büyük risk taşımaktadır ve hataya yer yoktur. Bunun için ülkemizin özel laboratuar koşullarında yetiştirdiği en deneyimli ve yetenekli casuslara gerek vardır.

Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bakanlar kurulu İstihbaratın başı Fahrettin bey’e (Sümer Tilmaç) başvurur. Fahrettin bey, bu görevi SPP (Metin Zakoğlu) ve PP7 (Ufuk Özkan) adlı ajanlara verir. Ajanlar Rusya yerine yanlışlıkla Azerbaycan’a inerler ve Gülinaz (Doğa Rutkay) ve yeğeni Selma (Zeynep Aydemir) ile tanışırlar. Ajanların karşısında Rus mafyası, Mossad, C.I.A. ve Gagarin (M.Ali Erbil ve Yuri Ryadchenko) çıkar. Sorun devletin sandığından büyüktür.
Yorumlar
ulpi
İnsanları üç şey çok iyi güldürebilir.birincisi cinsel espiriler.bunu zaten herkes yapabiliyor.önemli olan bu değil. önemli olan ikincisi: ince espiriler ve üçüncüsü görüntü, olay ve içine düşülen durumun komikliği.benim aradığım bu değil.tabi her ikisi de lazım.durum komedisini de çok severim.bunun en büyük örneği komedi dükkanı.mutlaka içinde ince espiriler vardır ama ne bileyim bu bana biraz durum komedisi gibi geldi.durum komedisinden hoşlanlar daha ne bekliyiniz acaba? haydı beyaz perdeye..!
1