Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu Fragmanı
The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader Fragmanı
  • Currently 4.86/10

4.9/10
57 oy

Filmin Özeti
Lucy ve Edmund sevilmeyen kuzenleri Eustace ile beraber Narnia'da Şafak Yıldızı adı verilen Prens Kaspiyan'ın gemisi ile yedi kayıp Narnia Lordlarını ararlar.Başlarına bir sürü olay gelir. Tüccarlar tarafından kaçırılırlar.

Bu yolculukta ejderhalar adasına uğrarlar ve orada mızmız kuzenleri Eustace hırsına yenilerek ejderha olmaya mahkum olur. Ama Eustace'in aklı başına gelince ejderha büyüsü kalkar.Bir Su Yılanı ile karşılaşırlar, savaşırlar ve yolculuğun en sonunda en sonunda Aslanla karşılaşırlar iki kardeş yine Dünya'ya döner Kaspiyan Ramandu'nun kızı ile evlenir ve Rilian adında bir oğlu olur.
Yorumlar
ulpi
bugün filme gittim.1 den ve 2 den aşağı kalır yanı yok.yalnız filmde kendilerinin son yolculuğu olması bi yana büyük ağbileri ve ablaları narniaya gidemiyor.büyüdekleri için.kuzenleriyle birlikte gidiyor ki: kuzenleri bi ara kayboluyor.ben nerde olduğunu çözmüştüm.denizdeki son sahne karayip'i anımsatmadı değil hani! ama sadece o kadar.ufacık bi anımsatma.film aslında tek kelime: çok güzel bir hayal gücü :-)
ulpi
neden üçleme filmlerinin üçüncü filmi diğer ikisinden daha güzel olur? çünkü bir ve iki üçü hazırlar ve birde hayal gücün çok fazla şey doğurur ve ikinci bunların üstüne biner ve üçüncü filmde hayal gücünün yapacakları bu film için doruğa ulaşır ve bir ve ikiden daha müthiş bir şey ortaya çıkar.yüzüklerin efendisi: kralın dönüşü gibi, her nakadar karayip korsanları: siyah incinin yeri ayrı olsa da karayip korsanları: dünyanın sonu gibi, örümcek adam 3 gibi, geleceğe dönüş 3 gibi... fragmanı izleyince bu filmin de böyle bir kademeye ulaştığını gördüm.bir ve ikiyi sevenler bu üçüncü filme bayılacak...
1