İntikam Yolu 3D Fragmanı
Drive Angry 3D Fragmanı
  • Currently 4.56/10

4.6/10
27 oy

Filmin Özeti
Firari bir suçlu olan John Milton tek kızını küçükken terk etmiştir. Şimdi bebek yaştaki torununu, bir sonraki dolunayda kurban etmek isteyen kana susamış tarikattan kurtarmak için yeri göğü birbirine katacaktır. Onları bulmak için sadece üç günü kalmışken, cani sahte mesih Jonah King ve şeytana tapan müritlerinin izini bulmak için sıkı bir arabası ve amansız bir sağ kroşesi olan güzel garson Piperdan yardım ister.

Zaman azaldıkça, Milton ve Piper acımasız katilleri, çılgına dönmüş polis memurlarını ve sadece Muhasebeci olarak bilinen gizemli ve ölümcül figürü atlatarak Coloradodan Louisianaya kanlı bir iz bırakır. Neredeyse insanüstü bir güçle dolan Milton, günahlarının bağışlanması için karşısına çıkan bu son fırsatta, King ve havari ordusuyla karşılaşacaktır.
Yorumlar
eyelyurt
Bence daha iyi olabilirdi yinede seyredilebilir.
aykutcanturk
Niko bu tip filmlere kafayı taktı. Ghost rider, şimdi de bu. sanırım seneye de ghost rider'ın ikincisi. Arkadaş biraz yaşlanmış ama karızması hala yerinde. Çok düşünürseniz derin anlamlar, iyi-kötü savaşlarının insanın gönül güzelliği ile yenilmesi ve Yaratıcının iyiyi desteklemesi gibi mesajlar bulabilirsiniz ama aksiyonu için bile olsa bu tip konulara meraklı kitlelerin izlemesi gereken bir yapıt. Yapıt diyorum çünkü gerçekten konu üzerinde kafa yormuşlar. Biraz sabunköpüğü bile olsa Niko'ya değer.
1