İstila Fragmanı
Monsters Fragmanı
  • Currently 4.48/10

4.5/10
29 oy

Filmin Özeti
6 yıl önce güneş sistemimizde yeni bir yaşam kaynağı keşfeden NASA, bu yeni kaynaktan örnekler toplamıştır. Fakat bu örnekler Orta Amerika'da bir kazada dağılır. Kazanın ardından, olayın gerçekleştiği yerde yeni yaşam formu büyümeye ve gelişmeye başlar.

Çok geçmez Meksika'nın tamamı yasak bölge ilan edilmiştir bile... Hikaye de bundan sonra başlar, Amerikalı bir gazeteci, patronunun kızını işte bu yasak bölgeden kurtarmaya çalışır ve macera başlar..
Yorumlar
aykutcanturk
yine aynı hikaye. Aslında Skyline ile Thw Fog karışımı olmuş. Biraz da Cloverfield atıştırılmış. Filmin adı gibi birkaç Canavar görmek isteyenlar haya kırıklığına uğrayacak. Kamerayı yere yakın tut, herkese havaya bakmasını söyle, birileri de yaratık sesi çıkartsın, işte size Monsters. Hiç anlamadığım şey ise neden bu filmlerde yaratıklar hep bir bölgeyi istila ediyorlar ve neden hep iki kişi o bölgede mahsur kalıyor. Ben hiç beğenmedim. Bunu iyi kötü çıkan her türlü filmi, özellikle scifi filimlerini yirmi seneden beri seyreden biri olarak söylüyorum. Hani görmedim mdemeyin demek istiyorsanız seyredebilirsiniz. yoksa vaktinizi ziyan etmeyin. Büyük ihtimalle "bu neydi yahu" diyerek salondan çıkacak ve boş boş etrafa bakacaksınız.
1