2012 Fragmanı
Fragmanı
  • Currently 4.77/10

4.8/10
1013 oy

Filmin Özeti

Maya inanışına göre 2012 yılında dünyanın sonu gelecektir. Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı filmde, insanların hayatta kalma mücadeleleri ve yaşanılan kaos ortamı gözler önüne seriliyor.

Tarihte daha önce hiçbir kültürde, farklı dinde ve bilim insanları ile devletler arasında bir yıl bu kadar belirgin bir şekilde önem taşımamıştır. "2012", dünyanın sonunu getiren global bir felâketin ardından, yaşanılanların anlatıldığı sürükleyici bir yapım.

Yorumlar
nomeames
bence hiç kimse gitmesin çok iğrenç bir film kıyametin koptuğu felan yok yarından sonra filminin devamı deprem oluyor ve depremin etkisiyle tsunami oluyor. Filmin ana fikri şu parası olan yaşar olmayan ölür .
arya
Sırf şu filme yorum yazmak için üye oldum.Film harika diyenler eh evet görsel olarak harika ama kurguda saçma bu kadar büyük gemi yapmışlar da bu kadar buyuk denızaltılar neden dusunulmemiş.Yetmedi sadece 3 ülke geçiyor filmde U.S.A Rusya ve Çin. usa para bakımından zengin olduğu rusya güçlü donanıma sahip olduğu tabiki çinde ordaki üretimi yapan ucuzculardan olduğu için.Diğer ülkeler nerde heleki Türkiyenin adı geçmedi bile 1 karede.Sadece Amerikanın gücünü vurguladığı bir filme gittiğim için pişmanım.Saygılar
aykutcanturk
Mutlaka Hollywood abartısı sahneler vardır ama sonunda dünyanın düzenini bozduğumuz kesin. Kış ortasında yaz sıcakları, yaz ayında tahmin edilemeyen havalar yaşıyoruz. Bakalım kar kış kıyamet bize neler getirecek. Bir de Maya etkisi eklenince olacakları görmek için iki sene daha beklemek zor geliyor.
askimgs
arkadaslar super bir film.ben izledim.fransada gosterimde.izlemenizi tavsiye ederim.
mervee
bu filimin fragmanını ilk izlediğimde mutlaka gtmeliyim dedim harika bi hayal gücüyle yazmışlar çok gzl olmuş müslümanlarında inandığı kıyamet gününü bi nebzede olsun yansıtmış umarım bu film bir çok insana ibret olur
cordş
flim çok güzel herkese tavsiye ediyorum?????????? iyi sehirler?????????
sercanur
Umarım beklendiği gibi keyif verir guzel bır yapıt gıbı duruyor
ult.aslan
dehşet verici.umarım boyle bir felaketi yaşamayız.filmdeki efekler olağanüstü,çok beğendim
ulpi
süper bir yapım.
imza1
aslında bu felaketlerin küçüklerini günümüzde hatta günlük yaışıyoruz ama kimse anlamıyor felaket küçük olunca filmdeki felakete gelince 2012 kadar uzak değil bu tür felaketler. allah sonumuzu hayır getire. sonuçta kuş kadar havada uçsan köstebek kadar yerin altında dursan bu tür felaketlerden kaçışınız olmayacak.
<< < ... 123 ... >