Mission Impossible ne zaman gösterime girecek?
Çekimlerine başlanan ve yukarda Teaser’ını izleyebileceğiniz Mission Impossible 5’te yine Tom Cruise ‘u izleyeceğiz. Her M.I filminde olduğu gibi aksiyon sahnelerinin çokluğundan dolayı çekimlerin ağır gittiğini düşünenler olsa da, post prodüksiyon gibi zahmetli süreçlere rağmen 2015 Aralık ayında vizyona gireceği dedikoduları kulağımıza geliyor.

Filmin kadrosu da yine göz kamaştırıyor. Başrolde yine Tom Cruise demiştik. 52 yaşında olan Tom Cruise adeta zamana meydan okuyor ve böylesi temposu yüksek bir filmde gençlere taş çıkaracak vücudu ve enerjisiyle parmak ısırtıyormuş.

Christopher McQuarrie yönetmenlik koltuğunda oturuyor. İlginç bir şekilde eleştirmenler önceki filmlerin de McQuarrie tarafından çekilseydi serinin daha başarılı bir hal alıp alamayacağını tartışıyorlar. McQuarrie ise Tom Cruise ile çalıştığı için şanslı olduğunu filmde Cruise’un kendine has stili sayesinde filmi çekerken bir çok farklı bakış açısı yakalayabildiğinden bahsediyor.

Bu arada Mission Impossible serisindeki yeni filmde Tom Cruise’un olmaması halinde Jeremy Renner’ın onun yerini alabileceği konuşuluyor. Biliyorsunuz The Bourne filmi serisinde Matt Damon’un yerini almıştı.

Önceki Mission Impossible filmlerinde egzotik mekanların çekimlerde kullanıldığını sıkça görmüştük. Moskova, Budapeşte, Prag, Sidney ve Utah’daki Monument Vadisi gibi mekan seçimleriyle seri daha sıcak hale gelmişti. McQuarrie’nin bu seferki seçimini merakla bekliyoruz.

Umarız Aralık ayına kadar filmi yetiştirirler ve 2016’ya girmeden serinin yeni filmini izleyebiliriz. Vizyondaki Filmler’i vizyondakifilmler.com.tr’den takip edin. Biz de yenilik bitmez.