Beauty and Beast'ten Yeni Video Yayınlandı
Disney‘in vermiş olduğu tarihe göre gösterimine iki hafta kalan live action Beauty and the Beast‘ten yeni bir klip yayınlandı. İzleyeceğiniz bu sahne size çok tanıdık gelecek çünkü aynı sahne 1992 yapımı animasyonunun tam olarak aynı perdesi.
 
Beauty and the Beast’te öyküdeki karakterleri yeniden şekillendiren, stüdyonun animasyon klasmanını anlatan canlı bir hareket sunuyor ve çağdaş bir izleyici için zamanı kadar eski ve orjinal müziğe sadık kalırken parça listesine birkaç yeni şarkıyla güncelledi. Filmde, kalesinde bir canavar tarafından esir alınmış parlak, güzel ve bağımsız bir genç kadın olan Belle’nin muhteşem yolculuğu anlatılmakta. Korkularına rağmen, kalenin büyülenmiş kadrosuna dostça davranan ve canavarın dışa dönük dış görünüşünün ötesine geçmeyi ve içinde gerçek Prensin kalbini ve ruhunu fark etmeyi öğreniyor.
 
Emma Watson, Belle; Dan Stevens, Beast; Ian McKellen, Cogsworth; Luke Evans, Gaston; Josh Gad, LeFou; Kevin Kline, Maurice (Belle’in babası); Emma Thompson, Mrs. Potts; Gugu Mbatha-Raw, Plumette; Ewan McGregor, Lumiere ve Stanley Tucci, Cadenza adındaki pianoyu canlandırdığı  Bill Condon’ın yönetmiş olduğu filmin senaryosu ise Stephen Chbosky ait.
 
Film 17 Mart 2017'de vizyona girecek. 
Filmin detayları için tıklayınız.