Örümcek Adam: Eve Dönüş Filmi'nden 3 Poster Yayınlandı
Sony Pictures ve Marvel Studios merakla beklenen ve bir çok aktör tarafından oynanmış olan yeni film Örümcek Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming)’den üç poster yayınladı.
Captain America: Civil War‘da sansasyonel çıkışını yaptığı genç bir Peter Parker / Spiderman (Tom Holland) yeni keşfedilen kimliğini Spider-Man: Homecoming’de ağlarla uçan, fırlatan süper kahraman olarak gezmeye başlar. Avengers tecrübesiyle heyecanlanan Peter, yeni akıl hocası Tony Stark‘ın (Robert Downey, Jr.) dikkatli gözetiminde May Teyze (Marisa Tomei) ile birlikte yaşadığı eve döndü. kendini sadece dostça mahalle Spider-Man’dan daha fazla olmayı ispatlayan düşüncelerinden rahatsız Peter, normal günlük rutine geri dönmeye çalışır, fakat Vulture (Akbaba) (Michael Keaton) yeni bir kötü adam olarak ortaya çıktığında, Peter’ın en çok önemsediği her şey tehdit altına girer.
Filmde ayrıca Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover ve Tyne Daly’de yer alıyor.
Yönetmenliğini Jon Watts‘ın yaptığı Spider-Man: Homecoming’in senarist kadrosunda Jonathan Goldstein & John Francis Daley, Jon Watts & Christopher Ford, Chris McKenna & Erik Sommers yer alıyor.





 
Film, 7 Temmuz 2017’de vizyona girecek.
Filmin detayları için tıklayınız.